Maasdijk 1 bus 5
3640 Ophoven Kinrooi
Tel: +32 (0)489 - 030849
 

De Vloot

Elektrisch varen … 3 maal anders !

De StilSloep

(Lime, Orange, Pink en Blue)

Ideaal voor een dagje genieten op de Maasplassen.

De StilSloep 6.15 is een zeer ruime boot met een zware binnenboord elektromotor.

Elk van de 4 boten is uitgerust met een unieke tentconstructie waarbij zelfs bij regen en koude kan worden gevaren en dit het ganse jaar door. Bij mooi weer kunnen de afzonderlijke vensters worden omhoog gerold en vaar je met een zonnedak boven je.

Max. 6-8 personen (incl. kinderen)

De StilJoy

Lekker weer ? Kies dan zeker voor een StilJoy.

Dit trendy bootje is voorzien van een stabiele catamaran-romp, een bimini (inklapbare zonnekap), een zwemplatform en een zwemtrap. Door de zitkussens en het bijpassende ligbed is maximaal comfort verzekerd. Vernieuwend is de joystickbesturing en zelfs cruise control. Bovendien kun je je eigen muziek afspelen via de speakers aan boord door middel van bluetooth.

Max. 6 personen

De StilCat

Lekker dobberen op Maasplas De Spaanjerd op een varend terras met comfortabele loungebanken en een fles streekwijn ? Dat kan voortaan met de elektrische StilCat. Deze stabiele pontonboot is een ├ęchte aanrader bij mooi weer en is tevens rolstoeltoegankelijk !

Het gebruik van de StilCat is beperkt tot Maasplas De Spaanjerd.
LET OP DE STILCAT IS MOMENTEEL UIT DE VAART WEGENS TECHNISCHE PROBLEMEN
Max. 6-8 personen

De elektrische boten laten zich gemakkelijk varen en je hebt geen vaarbewijs of enige ervaring nodig voor een heerlijk dagje op het water met z’n tweetjes of met een hele groep. Kijk ook eens naar de mogelijkheden om uw tochtje te combineren met een streekproductenmand of een BBQ, diner, overnachting, etc. in ons Botel