event_available

StilSloep hond toegestaan

Ideaal voor een dagje genieten op de Maasplassen.

De StilSloep 6.15 is een zeer ruime boot met een zware binnenboord elektromotor (snelheid 8 à 9 km/h).

Elk van de 4 boten is uitgerust met een unieke tentconstructie waarbij zelfs bij regen en koude kan worden gevaren en dit het ganse jaar door. Bij mooi weer kunnen de afzonderlijke vensters worden omhoog gerold en vaar je met een zonnedak boven je.

max 8 personen6,15mBorg € 250,00 ❭ Electrisch

StilJoy niet beschikbaar

Lekker weer ? Kies dan zeker voor een StilJoy.

Dit trendy bootje is voorzien van een stabiele catamaran-romp, een bimini (inklapbare zonnekap), een zwemplatform en een zwemtrap. Door de zitkussens en het bijpassende ligbed is maximaal comfort verzekerd. Vernieuwend is de joystickbesturing en zelfs cruise control. Bovendien kun je je eigen muziek afspelen via de speakers aan boord door middel van bluetooth. Deze boot is enkel te huren voor periodes van 2 uur waarbij je heerlijk kunt ontspannen op Maasplas "De Spaanjerd, ze is echter niet bedoeld om de Maas op te varen.

max 6 personen4,5mBorg € 250,00 ❭ Electrisch
Alternatief:
StilSloep Stilwhaly Wessem

StilWhaly Spaanjerd hond toegestaan niet beschikbaar

De laatste uitbreiding van de elektrische vloot is deze StilWhaly uitgerust met een krachtige buitenboordmotor, waarmee ze eenvoudig een snelheid haalt van 8 à 9 km/h.

Verder is ze uitgerust met een automatische bilgepomp en een bimini (wegklapbare zonnekap)

Deze leuke nieuwe sloep is bedoeld om heerlijk rond te varen op Maasplas "De Spaanjerd" (niet op de Maas) voor een huurperiode van 1,5 uur met maximum van 6 personen.

max 6 personen4,5mBorg € 250,00 ❭ Electrisch
Alternatief:
StilSloep Stilwhaly Wessem

Stilwhaly Wessem hond toegestaan

Dezelfde boot als de Stilwhaly Spaanjerd hierboven, maar met een uitgebreider accu- en veiligheidspakket zodat ze voor een middag te huur is om een mooie tocht naar Wessem - Koeweide te maken.
max 6 personen4,5mBorg € 250,00 ❭ Electrisch