De Vloot
Elektrisch varen … telkens een unieke beleving!

1. StilSloep

(Lime, Orange, Pink en Blue)

StilSloep

Ideaal voor een dagje genieten op de Maasplassen.

De StilSloep is een zeer ruime en comfortabele boot met een stuurwiel en binnenboord elektromotor. Let op: in 2024 hebben de StilSloepen geen tentconstructie, enkel een dak voor bescherming bij mooi én slecht weer.

Vaartijden en prijzen:

2 uur tocht van 10.30u tot 12.30u - 90,-Euro
3 uur tocht van 14.30u tot 17.30u - 115,- Euro
6 uur tocht van 11.00u tot 17.00u - 170,- Euro

Max. 6-8 personen (incl. kinderen)
Honden toegelaten (mits surplus)

2. StilJoy

(StilJoy 1 en 2)

Lekker weer ? Kies dan zeker voor een StilJoy.

Dit bootje is voorzien van een stabiele catamaran-romp, een bimini (inklapbare zonnekap), een zwemplatform en een zwemtrap. Door de zitkussens en het bijpassende ligbed is maximaal comfort verzekerd. De joystickbesturing en zelfs cruise control maken het helemaal trendy. 

Vaartijden en prijzen:

2 uur tocht van 10.00u tot 12.00u - 90,-Euro
3 uur tocht van 13.30u tot 16.30u - 115,- Euro

Max. 6 personen (ideaal is echter 4 personen)
Honden NIET toegelaten.

3. StilWhaly

(StilWhaly 1, 2, 3, 4 en 5)

De eigenwijze StilWhaly is een polyethyleen sloep, voorzien van een eenvoudig te bedienen buitenboordmotor en heeft tevens een bimini (inklapbaar zonnedak). 

Vaartijden en prijzen:

2 uur tocht van 9.30u tot 11.30u - 75,-Euro
3 uur tocht van 15.00u tot 18.00u - 100,- Euro

Max. 6 personen
Honden toegelaten (mits surplus).

4. Stil3D - NIEUW! binnenkort beschikbaar

Stil3D

Deze boot is 3D geprint uit 100% plastic consumentenafval (uit de pmd zak). Het is een zeer stabiele boot met de nodige zit/ligkussens om lekker te loungen op het water. Zonder meer een bijzondere ervaring. Onthaasten verzekerd!

5. StilBBQ - NIEUW!

(StilBBQ 1)

StilBBQ

Lekker weer + honger + boot = StilBBQ!

De boot is voorzien van 2 ingebouwde BBQ's, comfortabele zitplaatsen voor 8 personen, muziekinstallatie met microfoons en een dak zodat er ook bij een beetje regen gevaren kan worden! Op Maasplas De Spaanjerd kun je gezellig rondvaren en BBQ'en! Varen op de Maas is met de StilBBQ niet mogelijk.

Je kunt kiezen uit verschillende BBQ pakketten voor elk wat wils! Het is niet toegestaan eigen bbq pakketten en/of dranken mee te nemen. In het keuzemenu bij boeking kun je kiezen welke BBQ pakketten je graag wilt meenemen. Bij elk pakket zitten ook 2 frisdranken inbegrepen! Diverse extra dranken zijn natuurlijk te verkrijgen op locatie.

Deze boot biedt enorm leuke mogelijkheden voor een vrijgezellenfeest, kinderfeestje, teambuilding, familie uitje, etc.! Wil je iets speciaal organiseren? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

(voor meer sfeerbeelden check het tabblad Foto’s!)

Let op: de StilBBQ kan enkel gereserveerd worden in combinatie met BBQ pakketten!

Max. 8 personen
Rolstoelgeschikt!

BBQ pakketten:

 1. Vlees pakket €35 p.p.

  Het vlees pakket bevat een boerenhamburger, boerenworst, gemarineerde kippenvleugel en een lekkere varkens souvlaki van de slager! +/- 450g incl. gemengde sla, geraspte wortelen, komkommer, tomaat, aardappelsalade, 2 soorten pastasalade, boter, kruidenboter, 5 soorten sauzen en ambachtelijke broodjes van de lokale bakker. + 2 frisdranken naar keuze!

 2. Deluxe vlees pakket €45 p.p.

  Voor de mensen met grote honger bevat het luxe vlees pakket een premium beefburger, een gekruide speklap, een varkensoester, merguezworst en een chateaubriand steak! +/- 550g incl. gemengde sla, geraspte wortelen, komkommer, tomaat, aardappelsalade, 2 soorten pastasalade, boter, kruidenboter, 5 soorten sauzen en ambachtelijke broodjes van de lokale bakker. + 2 frisdranken naar keuze!

 3. Deluxe vis pakket €42,5 p.p.

  Het luxe vis pakket bevat wilde zalm, koolvishaasje, tonijnsteak en black tiger scampis. +/- 400g incl. gemengde sla, geraspte wortelen, komkommer, tomaat, aardappelsalade, 2 soorten pastasalade, boter, kruidenboter, 5 soorten sauzen en ambachtelijke broodjes van de lokale bakker. + 2 frisdranken naar keuze!

 4. Kids pakket €20 p.p.

  Voor onze kleine vrienden t.e.m. 11j is er een kids pakket voorzien. Dit bevat een witte pens, een hamburger en een souvlaki. +/- 250g incl. gemengde sla, geraspte wortelen, komkommer, tomaat, aardappelsalade, 2 soorten pastasalade, boter, kruidenboter, 5 soorten sauzen en ambachtelijke broodjes van de lokale bakker. + 2 frisdranken naar keuze!

 5. Vegetarisch pakket €35 p.p.

  Ook voor onze vegetarische vrienden hebben wij een lekker pakket samengesteld. Dit bevat een no beef burger, een vegetarische steak, een vegetarische witte worst met tuinkruiden en een rode bietenburger! +/- 350g incl. gemengde sla, geraspte wortelen, komkommer, tomaat, aardappelsalade, 2 soorten pastasalade, boter, kruidenboter, 5 soorten sauzen en ambachtelijke broodjes van de lokale bakker. + 2 frisdranken naar keuze!

 6. Halal pakket €35 p.p.

  Wij zorgen ook voor Halal Pakketten! Deze zijn enkel beschikbaar op aanvraag 48u van te voren. incl. gemengde sla, geraspte wortelen, komkommer, tomaat, aardappelsalade, 2 soorten pastasalade, boter, kruidenboter, 5 soorten sauzen en ambachtelijke broodjes van de lokale bakker. + 2 frisdranken naar keuze!

 7. Souvlaki pakket €25 p.p.

  Kleine honger? Neem dan ons souvlaki pakket! Dit pakket bevat 10 souvlakis, 5 sauzen, 2 ambachtelijke broodjes van de lokale bakker, kruidenboter, boter en 2 frisdranken naar keuze!

De elektrische boten laten zich gemakkelijk varen en je hebt geen vaarbewijs of enige ervaring nodig voor een heerlijk dagje op het water met z’n tweetjes of met een hele groep.