event_available

De Vloot
Elektrisch varen … een unieke beleving!


1. StilSloep

(Lime, Orange, Pink en Blue)

Ideaal voor een dagje genieten op de Maasplassen.

De StilSloep is een zeer ruime en comfortabele boot met een stuurwiel en binnenboord elektromotor.

Elk van de 4 boten is uitgerust met een unieke tentconstructie waarbij zelfs bij regen en koude kan worden gevaren. Bij mooi weer kunnen de 8 afzonderlijke vensters worden omhoog gerold en vaar je met een zonnedak boven je. 

Max. 6-8 personen (incl. kinderen)
Honden toegelaten (mits surplus)

2. StilJoy

(StilJoy 1 en 2)

Lekker weer ? Kies dan zeker voor een StilJoy.

Dit trendy bootje is voorzien van een stabiele catamaran-romp, een bimini (inklapbare zonnekap), een zwemplatform en een zwemtrap. Door de zitkussens en het bijpassende ligbed is maximaal comfort verzekerd. Vernieuwend is de joystickbesturing en zelfs cruise control. 

Max. 6 personen (ideaal is echter 4 personen)
Honden niet toegelaten.

3. StilWhaly

(StilWhaly 1, 2, 3, 4 en 5)

De eigenwijze StilWhaly is een polyethyleen sloep, voorzien van een eenvoudig te bedienen en sterke buitenboordmotor en heeft tevens een bimini (inklapbaar zonnedak). 

Max. 6 personen
Honden toegelaten (mits surplus).

4. StilFish

Helemaal klaar voor een nieuw avontuur? Ga resoluut voor een dagje vissen. Ook de StilFish is 100% elektrisch en zelfs uitgerust met fishfinder.
De StilFish is een stalen beenhakker vlet die is omgebouwd tot visbootje voor maximaal 2 personen. Ze is voorzien van twee draaibare stoelen, actieve hengelhouders, passieve hengelhouders, centrale tafel met meetlat en diverse opbergmogelijkheden voor klein materiaal en waterdichte opbergvakken voor autosleutels, mobiele telefoon, e.d. . Technisch is de StilFish uitgerust met een stille elektrische buitenboord motor, een Garmin Stryker 4 fishfinder (voor engelstalige uitleg klik volgende link: https://youtu.be/ygyxkerSFeM), usb oplaadpunten en een automatische bilgepomp.

Max. 2 personen
Honden niet toegelaten.

LET OP: voor het vissen op de Maasplassen en op de Grensmaas moet u in het bezit zijn van een visvergunning. Voor de Belgische zijde vind u informatie op https://www.vlaanderen.be/visverlof en voor de Nederlandse zijde op https://www.rijksoverheid.nl/wetten-en-regelingen/productbeschrijvingen/vispas

5. StilCat

Speciaal voor mensen in een rolstoel heeft Stilsloep deze StilCat ontwikkeld. Door zijn dubbele, gecompartimenteerde romp en ruime breedte is ze erg stabiel. Ze is bestuurbaar door middel van een joystick en is voorzien van een oprijplaat, bimini (opklapbare zonnekap) en een luxe loungeset met kussens. Vanwege zijn uitrusting en wendbaarheid mag deze StilCat enkel gevaren worden op Maasplas "De Spaanjerd" en niet op de Maas. Tevens voor valide mensen kan dit een heerlijke boot zijn om 2 uurtjes, Maasplas "De Spaanjerd" te verkennen.

Max. 8 personen
Honden toegelaten.

De elektrische boten laten zich gemakkelijk varen en je hebt geen vaarbewijs of enige ervaring nodig voor een heerlijk dagje op het water met z’n tweetjes of met een hele groep.
TIP: combineer uw tocht met een hapje, drankje of overnachting Botel Harbour

 

Een unieke locatie voor een unieke beleving.
Puur én duurzaam onthaasten op het water.

Eet- en fietscafé op het water. 

Seizoensgebonden, lokale en (h)eerlijke gerechten.
Een reis door Limburg op het bord en in het glas.

Proef, beleef en geniet!