event_available

De Vloot

Elektrisch varen … 3 maal anders !

De StilSloep

(Lime, Orange, Pink en Blue)

Ideaal voor een dagje genieten op de Maasplassen.

De StilSloep 6.15 is een zeer ruime boot met een zware binnenboord elektromotor.

Elk van de 4 boten is uitgerust met een unieke tentconstructie waarbij zelfs bij regen en koude kan worden gevaren en dit het ganse jaar door. Bij mooi weer kunnen de afzonderlijke vensters worden omhoog gerold en vaar je met een zonnedak boven je. In de zomermaanden is de Stilsloep enkel te huren voor een ochtend (9uur tot 12uur), een middag (13uur tot 17uur) of de hele dag (van 9uur tot 17uur).

Max. 6-8 personen (incl. kinderen)

De StilJoy

Lekker weer ? Kies dan zeker voor een StilJoy.

Dit trendy bootje is voorzien van een stabiele catamaran-romp, een bimini (inklapbare zonnekap), een zwemplatform en een zwemtrap. Door de zitkussens en het bijpassende ligbed is maximaal comfort verzekerd. Vernieuwend is de joystickbesturing en zelfs cruise control. Bovendien kun je je eigen muziek afspelen via de speakers aan boord door middel van bluetooth. In de zomermaanden is deze sloep boekbaar voor een periode van 2 uur en is bedoeld om op maasplas "De Spaanjerd" te blijven.

Max. 6 personen

De StilWhaly

De laatste uitbreiding van onze elektrische vloot is deze eigenwijze StilWhaly. Deze polyethyleen sloep is voorzien van een sterke buitenboordmotor, die eenvoudig te bedienen is. Verder heeft ze een bimini (inklapbaar zonnedak). Ze is geschikt voor een gezelschap van 6 personen en er mag een hond mee aan boord (mits betaling van 5,- Euro extra schoonmaakkosten). We hebben op dit moment één StilWhaly  die op Maasplas "De Spaanjerd" blijft en te huren is voor periodes van maximaal anderhalf uur en we hebben twee Stilwhaly's die te huur zijn voor een vaartocht naar Wessem - Koeweide voor een periode van 4 uur in de middag (vertrek 12.30u)

Max. 6 personen


De elektrische boten laten zich gemakkelijk varen en je hebt geen vaarbewijs of enige ervaring nodig voor een heerlijk dagje op het water met z’n tweetjes of met een hele groep. Kijk ook eens naar de mogelijkheden om uw tochtje te combineren met een BBQ, diner, overnachting, etc. in ons Botel