bug_report Covid-19: belangrijk bericht aan onze huurders; klik hier
event_available

Verhuur

Prijzen

Vul de datum in bovenstaand kader in voor beschikbare boten en bijbehorende prijzen.

Huurvoorwaarden en waarborg

Indien u een boot bij StilSloep huurt, gaan we ervan uit dat u vertrouwd en akkoord bent met onze huurvoorwaarden.
Voor het varen vragen we een waarborg per boot van € 250,00. Dit kan cash of met een reservatie op een kredietkaart. Na schadeloos varen krijgt u de borg uiteraard weer terug (cash of annulatie van reservatie op kredietkaart).
Speciale waarborgformule: u kan uw eigen risico per boot verlagen tot € 150,- door het betalen van € 10.

Eten en drinken 

Voor of na de tocht?

De elektrische boten vertrekken vanuit Botel Harbour, waar ook het gezellige eetcafé "On the Rocks" is gelegen met zijn prachtige terrassen. U bent van harte welkom om hier voor- of achteraf iets te drinken of te eten. Reserveren aan te raden via +32(0)89 418592 - check de openingsuren en menu.

Tijdens de tocht?

Bestel online. Als u de boot online boekt, hebt u ook de mogelijkheid om eten en/of drinken te bestellen om mee te nemen tijdens de tocht. Kijk hiervoor naar de mogelijkheden om bij te voegen aan uw "winkelmandje".

Zelf meenemen. Verder mag u ook zelf eten en drinken van huis meenemen om op de boot te gebruiken. Hierbij vragen we uitdrukkelijk om de boot netjes en schoon achter te laten en geen glaswerk mee aan boord te nemen. Mocht dit niet zo zijn, dan zijn we genoodzaakt extra (schoonmaak)kosten in rekening te brengen.

Hou er rekening mee dat diegene die aan het roer zit, gecontroleerd kan worden door waterpolitie op het gebruik van alcohol.

Maasplassenspotter
Steun Natuurpunt

Voor de echte natuurliefhebbers hebben we een Maasplassenspotter ontwikkeld: een kaart met daarop de meest voorkomende (water)vogels en tevens bevers, galloways en konikspaarden die je onderweg bijna zeker tegenkomt. Je krijgt een verrekijker in bruikleen om alles goed te kunnen spotten.

Prijs per kaart: € 3 waarvan € 1 integraal naar Natuurpunt Kinrooi gaat! Een unieke locatie voor een unieke beleving.
Puur én duurzaam onthaasten op het water.

Eet- en fietscafé op het water. 

Seizoensgebonden, lokale en (h)eerlijke gerechten.
Een reis door Limburg op het bord en in het glas.

Proef, beleef en geniet!