event_available

LET OP: Wegens onderhoud kan er dit najaar en winter niet gevaren worden en zijn we uitzonderlijk gesloten tot maart 2019, vanaf dan is onze vloot dan ook weer tiptop in orde!

Verhuur

Elektrisch varen op de Maasplassen ?

Onze boten zijn ideaal voor een dagje varen op de Maasplassen. Elk type boot in onze elektrische vloot heeft zo zijn typische eigenschappen.

De StilSloep is ideaal als het weer wat tegen zit of u met een groep van 8 personen het water op wilt, tevens is ze zeer geschikt om langere afstanden mee te varen en om de Maas van Ophoven tot Panheel volledig te ontdekken.

De StilJoy is een heerlijk "mooi weer bootje", dankzij het zwemplatform en zwemtrapje is dit het enige bootje waar vanaf er kan gezwommen worden. Dankzij de blue-tooth en ingebouwde speakers en het ligmatras voorin, kun je heerlijk loungen op de StilJoy.

De StilWhaly is de perfecte "instapboot", als eerste kennismaking met de watersport. Ze is bij uitstek de boot die je wilt meenemen als je maasplas "De Spaanjerd" wilt verkennen voor een anderhalf uur durende tocht.

De StilCat is één van de zeldzame elektrische boten toegankelijk voor rolstoelen. Dankzij de joystick besturing en hoog geplaatst bedieningsblad is het ook mogelijk om vanuit de rolstoel deze stabiele pontonboot te besturen.


Prijzen

Voor de correcte prijzen verwijzen we graag naar het vakje bovenaan op deze pagina, waar u de datum kunt invullen en dan op beschikbaarheid drukt om de beschikbare boten te vinden en de bijbehorende prijzen. Voor de boten waarop een hond mee aan boord mag, gelieve rekening te houden met 5,- Euro schoonmaakkosten. U kunt dit bij een online reservering zelf toevoegen aan het winkelmandje!


Het ganse jaar geopend!
maximaal 6-8 personen (incl. kinderen)

We gaan ervan uit dat u vertrouwd en akkoord bent met onze huurvoorwaarden.
Voor het varen vragen we een waarborg per boot van € 250,00 (cash of per credit card) die u uiteraard na schadeloos varen weer terugkrijgt.
Speciale waarborgformule: u kan uw eigen risico per boot verlagen tot € 150,- door het betalen van € 10.

Picnick mee aan boord

 • Droge worst en kaas
 • Snoeptomaatjes
 • Gekookt eitje
 • Vers fruit en seizoensgroente
 • Appeltaart of wafel
 • Fairtrade vruchtensap
 • Water

Prijs voor 2 personen : € 30,- (min. 2 personen)

Fles bubbels op het water

 Fles Cava: € 28,-

Fles Maaslander Streekwijn op het water

 Fles Maaslander: € 35,-

StreekBBQ aan boord van Botel

Voor of na de tocht kan u genieten van een streekBBQ (enkel op reservering en bij voldoende inschrijvingen)

 • diverse soorten vlees (o.a. biefstuk, kipspies, chipolata, lamskotelet) en vis (garnalenspies en meerval)
 • verse koude en warme streekgroenten
 • sauzen
 • Maaslands kruidenbrood

Prijs per persoon: € 28,-

Maasplassenspotter

Voor de échte natuurliefhebbers hebben we een Maasplassenspotter ontwikkeld: een kaart met daarop de meest voorkomende (water)vogels, bevers, galloways en konikspaarden die je onderweg bijna zeker tegenkomt. Je krijgt een verrekijker in bruikleen om alles goed te kunnen spotten.

Prijs per kaart: € 3 waarvan € 1 integraal naar Natuurpunt Kinrooi gaat!